Data News kreeg een recordaantal van 10.500 stemmen voor de ICT Woman en ICT Lady of the Year. De jury neemt morgen, dinsdagavond, de beslissing. Winnaar wordt bekend op 6 februari.

Joke Dehond, de ceo van Inventive Designers, Dominique Leroy, sinds kort de ceo van Belgacom en Pascale Van Damme, managing director van van Dell Belux, zijn de drie dames die kans maken op de titel van ICT Woman of the Year 2014. Het is de vijfde keer dat deze award toegekend wordt.

Bij de Young ICT Ladies is de top 3 ook bekend. Het gaat om Julie Luckx, account manager large accounts bij GFI, Katrien Mesotten, client executive healthcare & life sciences industry bij IBM, en Wendy Vermoesen, lead developer bij RealDolmen.

De jury moet morgenavond de knoop doorhakken. De uiteindelijke bekendmaking vindt plaats op het 'Shegoesict' event op 6 februari in het Brusselse Plaza hotel.

Data News kreeg een recordaantal van 10.500 stemmen voor de ICT Woman en ICT Lady of the Year. De jury neemt morgen, dinsdagavond, de beslissing. Winnaar wordt bekend op 6 februari.Joke Dehond, de ceo van Inventive Designers, Dominique Leroy, sinds kort de ceo van Belgacom en Pascale Van Damme, managing director van van Dell Belux, zijn de drie dames die kans maken op de titel van ICT Woman of the Year 2014. Het is de vijfde keer dat deze award toegekend wordt. Bij de Young ICT Ladies is de top 3 ook bekend. Het gaat om Julie Luckx, account manager large accounts bij GFI, Katrien Mesotten, client executive healthcare & life sciences industry bij IBM, en Wendy Vermoesen, lead developer bij RealDolmen. De jury moet morgenavond de knoop doorhakken. De uiteindelijke bekendmaking vindt plaats op het 'Shegoesict' event op 6 februari in het Brusselse Plaza hotel.