Cronos had sinds begin 2013 een stevige participatie in Wijs genomen met het oog op een fusie tussen het Gentse agentschap en Heaven Can Wait, een verzameling van verschillende bedrijven uit de creatieve sector. Die samensmelting ging uiteindelijk niet door.

Voor De Waele en Sabbe is de aandelenwissel 'de logische stap om verder te gaan', klinkt het in een persbericht. "Het waren leerrijke jaren waarin we hebben mogen proeven van de meest diverse aspecten van de sector", zegt De Waele. "We hebben bovendien heel wat interessante contacten gelegd en initieel was de steun op technisch en IT-vlak een absoluut pluspunt."

Wijs staat vandaag naar eigen zeggen sterker op technisch vlak. Zo worden klantprojecten vandaag binnenshuis uitgevoerd en is de Symfony- en Sitecore-technologie verankerd in het bedrijf. De bedoeling is dat Wijs in zijn nieuwe vorm nog meer voet aan grond krijgt in de digitale sector en tegelijk zijn specialisaties rond digital en marcom verder uitbouwt.

Cronos had sinds begin 2013 een stevige participatie in Wijs genomen met het oog op een fusie tussen het Gentse agentschap en Heaven Can Wait, een verzameling van verschillende bedrijven uit de creatieve sector. Die samensmelting ging uiteindelijk niet door.Voor De Waele en Sabbe is de aandelenwissel 'de logische stap om verder te gaan', klinkt het in een persbericht. "Het waren leerrijke jaren waarin we hebben mogen proeven van de meest diverse aspecten van de sector", zegt De Waele. "We hebben bovendien heel wat interessante contacten gelegd en initieel was de steun op technisch en IT-vlak een absoluut pluspunt."Wijs staat vandaag naar eigen zeggen sterker op technisch vlak. Zo worden klantprojecten vandaag binnenshuis uitgevoerd en is de Symfony- en Sitecore-technologie verankerd in het bedrijf. De bedoeling is dat Wijs in zijn nieuwe vorm nog meer voet aan grond krijgt in de digitale sector en tegelijk zijn specialisaties rond digital en marcom verder uitbouwt.