Wim Vanhove, die al 10 jaar bij Ricoh aan de slag is, is benoemd tot ICT Director voor België en Luxemburg.

Wim Vanhove (36) zal bij Ricoh een team aansturen van 13 mensen. Die afdeling beheert zo'n 750 werkposten over 8 locaties (na de integratie van Ricoh met Nashuatec en Infotec).

Vanhove, die een informaticadiploma heeft van het SIVEHO (nu Hogeschool Antwerpen) is al sinds 1999 aan de slag bij Ricoh Belgium. Hij startte er als ICT Supervisor en groeide in 2007 door tot CPD (Corporate Planning Division) Manager. Vóór zijn periode bij Ricoh was Vanhove onder meer aan de slag bij touroperator Transair International, Anhyp Bank, Accel Computer Service en Xylos.

Wim Vanhove, die al 10 jaar bij Ricoh aan de slag is, is benoemd tot ICT Director voor België en Luxemburg. Wim Vanhove (36) zal bij Ricoh een team aansturen van 13 mensen. Die afdeling beheert zo'n 750 werkposten over 8 locaties (na de integratie van Ricoh met Nashuatec en Infotec). Vanhove, die een informaticadiploma heeft van het SIVEHO (nu Hogeschool Antwerpen) is al sinds 1999 aan de slag bij Ricoh Belgium. Hij startte er als ICT Supervisor en groeide in 2007 door tot CPD (Corporate Planning Division) Manager. Vóór zijn periode bij Ricoh was Vanhove onder meer aan de slag bij touroperator Transair International, Anhyp Bank, Accel Computer Service en Xylos.