Sinds kort is Microsoft begonnen met het pushen van het spel Lara Croft op het vergrendelscherm, blijkt uit klachten van gebruikers. Gamers worden aangemoedigd om het nieuwe spel 'The Rise of the Tomb Raider' aan te schaffen in de Windows Store, schrijft Apple Insider.

Sommige gebruikers kregen in januari ook al een advertentie voor de film 'Minions' op hun vergrendelscherm te zien.

Zo schakel je de advertenties uit

Veel gebruikers weten het niet, maar Windows 10 is zo ingesteld dat je die advertenties standaard te zien krijgt. Wanneer dat het geval is kan je dit uitzetten door naar het Instellingenmenu te gaan en naar Personalisatie en dan het Vergrendelscherm te gaan. Daar kan je het vinkje weghalen om 'leuke weetjes, tips, trucs en meer' op je vergrendelscherm te zien.

Sinds kort is Microsoft begonnen met het pushen van het spel Lara Croft op het vergrendelscherm, blijkt uit klachten van gebruikers. Gamers worden aangemoedigd om het nieuwe spel 'The Rise of the Tomb Raider' aan te schaffen in de Windows Store, schrijft Apple Insider.Sommige gebruikers kregen in januari ook al een advertentie voor de film 'Minions' op hun vergrendelscherm te zien. Zo schakel je de advertenties uitVeel gebruikers weten het niet, maar Windows 10 is zo ingesteld dat je die advertenties standaard te zien krijgt. Wanneer dat het geval is kan je dit uitzetten door naar het Instellingenmenu te gaan en naar Personalisatie en dan het Vergrendelscherm te gaan. Daar kan je het vinkje weghalen om 'leuke weetjes, tips, trucs en meer' op je vergrendelscherm te zien.