Windows 10 is al geïnstalleerd op meer dan 90.000 unieke pc- en tabletmodellen, schrijft Windows-hoofd Yusuf Mehdi op Twitter.Hij meldt ook dat de gemiddelde Windows 10-gebruiker zes keer meer apps uit de Windows Store heeft gehaald dan de gemiddelde gebruiker van Windows 8.

Microsoft heeft het besturingssysteem in golven beschikbaar gesteld, waardoor het niet in een keer voor iedereen beschikbaar werd.

Een upgrade naar Windows 10 is gratis voor gebruikers van Windows 7 en 8. Het is voor het eerst dat Microsoft een grote nieuwe Windows-versie gratis weggeeft aan de consument. Hierdoor is de groei niet te vergelijken met eerdere besturingssystemen.

Windows 10 is al geïnstalleerd op meer dan 90.000 unieke pc- en tabletmodellen, schrijft Windows-hoofd Yusuf Mehdi op Twitter.Hij meldt ook dat de gemiddelde Windows 10-gebruiker zes keer meer apps uit de Windows Store heeft gehaald dan de gemiddelde gebruiker van Windows 8. Microsoft heeft het besturingssysteem in golven beschikbaar gesteld, waardoor het niet in een keer voor iedereen beschikbaar werd.Een upgrade naar Windows 10 is gratis voor gebruikers van Windows 7 en 8. Het is voor het eerst dat Microsoft een grote nieuwe Windows-versie gratis weggeeft aan de consument. Hierdoor is de groei niet te vergelijken met eerdere besturingssystemen.