In totaal kreeg Microsoft al 200.000 keer feedback van gebruikers op de nieuwe versie. Zo'n 36 procent van de testversies draait in een virtuele machine, de overige 64 procent draait op een fysieke pc. Microsoft is tevreden met dat laatste omdat dat volgens hen betekent dat velen Windows 10 effectief gebruiken en niet louter een kijkje komen nemen.

Ook over het app-gebruik is het bedrijf tevreden. Zo opent een kwart gebruikers meer dan 26 apps per dag. Al houdt 68 procent het op meer dan 7 apps per dag.

Windows 10 werd eind september voorgesteld als Technical Preview. Maar Microsoft laat nog ruimte om het besturingssysteem verder op punt te zetten op basis van gebruikersfeedback. Volgend najaar komt de definitieve versie uit.

In totaal kreeg Microsoft al 200.000 keer feedback van gebruikers op de nieuwe versie. Zo'n 36 procent van de testversies draait in een virtuele machine, de overige 64 procent draait op een fysieke pc. Microsoft is tevreden met dat laatste omdat dat volgens hen betekent dat velen Windows 10 effectief gebruiken en niet louter een kijkje komen nemen.Ook over het app-gebruik is het bedrijf tevreden. Zo opent een kwart gebruikers meer dan 26 apps per dag. Al houdt 68 procent het op meer dan 7 apps per dag.Windows 10 werd eind september voorgesteld als Technical Preview. Maar Microsoft laat nog ruimte om het besturingssysteem verder op punt te zetten op basis van gebruikersfeedback. Volgend najaar komt de definitieve versie uit.