Ultimate Windows Tweaker bestond al voor Windows Vista, 7 en 8.1. Versie 4.0 van de tool is geschikt gemaakt voor het aanpassen van Windows 10.

In de huidige versie kunnen ruim 200 instellingen in Windows 10 aangepast worden vanuit een helder interface. Dat zij er zo'n 20 procent meer dan in de Windows 8.1-versie. Het gaat daarbij zowel om instellingen die niet altijd even goed vindbaar zijn in de menu's van Microsoft als om aanpassingen waarbij men zonder dit tool in de Registry of in de Group Policy Editor zou moeten duiken.

Ultimate Windows Tweaker 4.0 is gratis te downloaden; de app neemt 549 kilobyte van de schijf in beslag.

Bron: Automatiseringgids

Ultimate Windows Tweaker bestond al voor Windows Vista, 7 en 8.1. Versie 4.0 van de tool is geschikt gemaakt voor het aanpassen van Windows 10.In de huidige versie kunnen ruim 200 instellingen in Windows 10 aangepast worden vanuit een helder interface. Dat zij er zo'n 20 procent meer dan in de Windows 8.1-versie. Het gaat daarbij zowel om instellingen die niet altijd even goed vindbaar zijn in de menu's van Microsoft als om aanpassingen waarbij men zonder dit tool in de Registry of in de Group Policy Editor zou moeten duiken.Ultimate Windows Tweaker 4.0 is gratis te downloaden; de app neemt 549 kilobyte van de schijf in beslag. Bron: Automatiseringgids