Begin augustus begon Microsoft de nieuwste versie van Windows 10, de 'Anniversay Update', naar zijn gebruikers te sturen. Dat was toen al aangekondigd als een geleidelijke uitrol, maar nu blijkt dus dat de laatste gebruikers hun update dus pas in November krijgen. Dat schrijft ZDnet.com naar aanleiding van een e-mail van Microsoft zelf.

En dat is misschien nog zo erg niet, gezien de verschillende problemen die de Anniversary Update zou veroorzaken. Zo zijn er meldingen dat de patch compatibiliteitsproblemen veroorzaakt met McAfee securityprogramma's, webcams, Kindles, het PowerShell platform en meer.

Het lijkt erop dat die lange uitrol hier ook mee te maken heeft, schrijft ZDnet. Door de patch in kleinere hoeveelheden te sturen naar de vele verschillende configuraties van computers waarop Windows 10 draait, zou Microsoft beter kunnen volgen wat werkt en wat niet.

Begin augustus begon Microsoft de nieuwste versie van Windows 10, de 'Anniversay Update', naar zijn gebruikers te sturen. Dat was toen al aangekondigd als een geleidelijke uitrol, maar nu blijkt dus dat de laatste gebruikers hun update dus pas in November krijgen. Dat schrijft ZDnet.com naar aanleiding van een e-mail van Microsoft zelf. En dat is misschien nog zo erg niet, gezien de verschillende problemen die de Anniversary Update zou veroorzaken. Zo zijn er meldingen dat de patch compatibiliteitsproblemen veroorzaakt met McAfee securityprogramma's, webcams, Kindles, het PowerShell platform en meer. Het lijkt erop dat die lange uitrol hier ook mee te maken heeft, schrijft ZDnet. Door de patch in kleinere hoeveelheden te sturen naar de vele verschillende configuraties van computers waarop Windows 10 draait, zou Microsoft beter kunnen volgen wat werkt en wat niet.