Dat heeft Microsoft-ceo Steve Ballmer officieel meegedeeld.

Steve Ballmer bevestigde daarmee wat er door analisten en observatoren verwacht werd. Zo zal er 3 jaar zitten tussen Windows 7 en zijn opvolger. Windows 7 werd in juli 2009 gelanceerd. Het is niet duidelijk of het om 1 besturingssysteem gaat voor alle verschillende 'form factors' (pc's, tablets, ...) of dat er verschillende versies (een tabletversie, een pc-versie, ...) komen van Windows 8.

Er zijn momenteel ook geruchten dat Steven Sinofsky, baas van de Windows-divisie bij Microsoft, volgende week op de All Things Digital D9-conferentie een eerste 'technology preview' zal geven van de tablet-interface (of tablet-versie?) van Windows 8. Microsoft maakt van die conferentie geregeld gebruik om nieuwe dingen te onthullen.

Dat heeft Microsoft-ceo Steve Ballmer officieel meegedeeld. Steve Ballmer bevestigde daarmee wat er door analisten en observatoren verwacht werd. Zo zal er 3 jaar zitten tussen Windows 7 en zijn opvolger. Windows 7 werd in juli 2009 gelanceerd. Het is niet duidelijk of het om 1 besturingssysteem gaat voor alle verschillende 'form factors' (pc's, tablets, ...) of dat er verschillende versies (een tabletversie, een pc-versie, ...) komen van Windows 8. Er zijn momenteel ook geruchten dat Steven Sinofsky, baas van de Windows-divisie bij Microsoft, volgende week op de All Things Digital D9-conferentie een eerste 'technology preview' zal geven van de tablet-interface (of tablet-versie?) van Windows 8. Microsoft maakt van die conferentie geregeld gebruik om nieuwe dingen te onthullen.