"In juni 2012 zullen we een tablet hebben die draait op Windows 8", verklapte de Franse topman van Nokia.

Het was in een interview met de Franse krant Les Echos dat de Franse country manager Paul Amsellem het nieuws onthulde. Al leek hij zijn mond te hebben voorbijgepraat, want bij Nokia werd het nadien stil. Amsellem sprak eerst over de toekomst van het Windows Phone-aanbod bij Nokia en dat dat nog zal uitgebreid worden. Vervolgens voegde hij eraan toe dat er ook een Windows 8-tablet aankomt in juni 2012.

Niet alleen is het opmerkelijk dat Nokia ook een Windows-tablet zal uitbrengen, het is bovendien ook vroeger dan de verwachte lanceringsdatum van Windows 8 (dat in de herfst van 2012 werd verwacht). Meer details over de Nokia-Windows 8-tablet zijn er niet.

"In juni 2012 zullen we een tablet hebben die draait op Windows 8", verklapte de Franse topman van Nokia. Het was in een interview met de Franse krant Les Echos dat de Franse country manager Paul Amsellem het nieuws onthulde. Al leek hij zijn mond te hebben voorbijgepraat, want bij Nokia werd het nadien stil. Amsellem sprak eerst over de toekomst van het Windows Phone-aanbod bij Nokia en dat dat nog zal uitgebreid worden. Vervolgens voegde hij eraan toe dat er ook een Windows 8-tablet aankomt in juni 2012. Niet alleen is het opmerkelijk dat Nokia ook een Windows-tablet zal uitbrengen, het is bovendien ook vroeger dan de verwachte lanceringsdatum van Windows 8 (dat in de herfst van 2012 werd verwacht). Meer details over de Nokia-Windows 8-tablet zijn er niet.