Industrieel ontwerpers Kyuho Song en Boa Oh hebben een draagbaar stopcontact bedacht waarmee je je elektronica ook kan opladen in ruimtes waar geen elektriciteit voorhanden is, zoals een vliegtuig of een auto.

Plak de zogenaamde Window Socket tegen het raam, plug er de stekker van je telefoon of laptop in, en je toestel wordt opgeladen aan de hand van zonne-energie.

De Window Socket is vooralsnog enkel een prototype. Nu is het zaak voor de ontwerpers om een fabrikant aan zich te binden die het gadget willen omturnen in een consumentenproduct.

Industrieel ontwerpers Kyuho Song en Boa Oh hebben een draagbaar stopcontact bedacht waarmee je je elektronica ook kan opladen in ruimtes waar geen elektriciteit voorhanden is, zoals een vliegtuig of een auto. Plak de zogenaamde Window Socket tegen het raam, plug er de stekker van je telefoon of laptop in, en je toestel wordt opgeladen aan de hand van zonne-energie. De Window Socket is vooralsnog enkel een prototype. Nu is het zaak voor de ontwerpers om een fabrikant aan zich te binden die het gadget willen omturnen in een consumentenproduct.