Commerce Guys haalt 7,3 miljoen dollar op. Daarmee wil het zijn pas gelanceerd platform van meer sales en marketing voorzien.

Drupal is vooral gekend als het openbron-cms dat werd ontwikkeld door Dries Buytaert. Maar het Amerikaanse Commerce Guys maakte daar met Drupal Commerce een e-commerce variant van. Die doet het momenteel goed met zo'n 38.000 websites, waaronder die van Eurostar en NBC Universal, sinds de oprichting 2,5 jaar geleden. Het bedrijf wordt geleid door Frédéric Plais.

Nu kondigt het bedrijf aan dat het in een tweede financieringsronde 7;3 miljoen dollar(5,3 miljoen euro) heeft opgehaald, hoofdzakelijk bij venture capitalist Hi Inov. Eerder investeerden ook Isai, Alven Capital en Open Ocean Capital.

Het geld wordt gebruikt om meer sales en marketing in te zetten rond Platform.sh, het cloud development- en hostingproduct van het bedrijf dat vorige maand werd gelanceerd.

Commerce Guys haalt 7,3 miljoen dollar op. Daarmee wil het zijn pas gelanceerd platform van meer sales en marketing voorzien. Drupal is vooral gekend als het openbron-cms dat werd ontwikkeld door Dries Buytaert. Maar het Amerikaanse Commerce Guys maakte daar met Drupal Commerce een e-commerce variant van. Die doet het momenteel goed met zo'n 38.000 websites, waaronder die van Eurostar en NBC Universal, sinds de oprichting 2,5 jaar geleden. Het bedrijf wordt geleid door Frédéric Plais. Nu kondigt het bedrijf aan dat het in een tweede financieringsronde 7;3 miljoen dollar(5,3 miljoen euro) heeft opgehaald, hoofdzakelijk bij venture capitalist Hi Inov. Eerder investeerden ook Isai, Alven Capital en Open Ocean Capital. Het geld wordt gebruikt om meer sales en marketing in te zetten rond Platform.sh, het cloud development- en hostingproduct van het bedrijf dat vorige maand werd gelanceerd.