De winst in het smarpthonesegment ligt het laagst in vier jaar, wat waarschijnlijk aan de basis ligt van de machtswissel. Shin Jong Kyun blijft wel aan als presiden ten co-chief executive officer van Samsung Electronics.

Opvolger Koh Dong Jin verdiende zijn sporen onder meer in R&D. Hij stond mee aan de wieg van Samsung Pay en Knox. Tussen 2007 en 2014 leidde hij het technology strategy team en werkte hij mee aan de partnerschappen van het Koreaanse bedrijf met Qualcomm, Google, Microsoft en Wacom.

De winst in het smarpthonesegment ligt het laagst in vier jaar, wat waarschijnlijk aan de basis ligt van de machtswissel. Shin Jong Kyun blijft wel aan als presiden ten co-chief executive officer van Samsung Electronics.Opvolger Koh Dong Jin verdiende zijn sporen onder meer in R&D. Hij stond mee aan de wieg van Samsung Pay en Knox. Tussen 2007 en 2014 leidde hij het technology strategy team en werkte hij mee aan de partnerschappen van het Koreaanse bedrijf met Qualcomm, Google, Microsoft en Wacom.