De nieuwe ceo voor de Belux-regio is 38 jaar en werkt al sinds 1997 voor Capgemini, het moederbedrijf van Sogeti. In zijn meest recente functie werkte hij vanuit Hong Kong waar hij voor Capgemini verantwoordelijk was voor enkele key accounts in Japan en Zuid-Oost-Azië. Eerder was hij HR director van Sogeti Frankrijk.

De komst van de Saqui de Sannes betekent ook het vertrek van Yves de Beauregard die zes jaar lang Sogeti in ons land leidde. Hij kiest volgens Sogeti voor een andere uitdaging binnen de Capgemini-groep al wordt dat niet gespecificeerd.

Een van de uitdagingen voor de nieuwe topman wordt het ontwikkelen van de portfolio rond testing, digital, cloud en security voor klanten in de publieke en private sector.

De nieuwe ceo voor de Belux-regio is 38 jaar en werkt al sinds 1997 voor Capgemini, het moederbedrijf van Sogeti. In zijn meest recente functie werkte hij vanuit Hong Kong waar hij voor Capgemini verantwoordelijk was voor enkele key accounts in Japan en Zuid-Oost-Azië. Eerder was hij HR director van Sogeti Frankrijk.De komst van de Saqui de Sannes betekent ook het vertrek van Yves de Beauregard die zes jaar lang Sogeti in ons land leidde. Hij kiest volgens Sogeti voor een andere uitdaging binnen de Capgemini-groep al wordt dat niet gespecificeerd.Een van de uitdagingen voor de nieuwe topman wordt het ontwikkelen van de portfolio rond testing, digital, cloud en security voor klanten in de publieke en private sector.