Emakina.be wordt voortaan geleid door David Bredael en Pierre Pôlet die tot voor kort sales director en operations director waren bij het digitaal agentschap. Brice Le Blévennec wordt daarbij voorzitter van de raad van bestuur maar blijft wel betrokken bij de Belgische activiteiten.

Maar de grote focus van Le Blévennec wordt de internationale groei van de Emakina Group waar hij ceo en cvo is. Die bestaat uit 14 vestigingen in 7 landen en haalde in 23014 een omzet van 56,1 miljoen euro.

Emakina.be telt vandaag 200 medewerkers in ons land. De Emakina groep bestaat uit 670 mensen en is ook actief in Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Turkije. Het werkt onder meer voor Audi, Axa, Karl Lagerfeld, KPN-Base en Thomas Cook.

Emakina.be wordt voortaan geleid door David Bredael en Pierre Pôlet die tot voor kort sales director en operations director waren bij het digitaal agentschap. Brice Le Blévennec wordt daarbij voorzitter van de raad van bestuur maar blijft wel betrokken bij de Belgische activiteiten.Maar de grote focus van Le Blévennec wordt de internationale groei van de Emakina Group waar hij ceo en cvo is. Die bestaat uit 14 vestigingen in 7 landen en haalde in 23014 een omzet van 56,1 miljoen euro.Emakina.be telt vandaag 200 medewerkers in ons land. De Emakina groep bestaat uit 670 mensen en is ook actief in Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Turkije. Het werkt onder meer voor Audi, Axa, Karl Lagerfeld, KPN-Base en Thomas Cook.