Het Amerikaanse presidentschap heeft een geleid bezoek van het Witte Huis online gezet, waarbij je virtueel een kijkje kan nemen in natuurlijk het Oval Office, maar ook in de biologische groentetuin van Michelle Obama.

Het virtuele bezoek vormt een alternatief voor wie niet tot in het echte Witte Huis in Washington raakt. Daarvoor moet men steeds minstens een maand op voorhand reserveren en de plaatsen zijn heel beperkt.

Tijdens het virtuele bezoek zie je een marinier het wachtlopen oefenen, zie je regisseur Steven Spielberg een film voorstellen aan de president en zijn vrouw in de bioscoopzaal van het Witte Huis, of kan je het basketbalterrein van Barack Obama ontdekken. Ook de "Situation Room", de ultrabeveiligde kamer waar de president crisissituaties aanpakt, is te zien. De privévertrekken van het presidentiële gezin zijn dat niet.

Het virtuele geleide bezoek aan het Witte Huis is te vinden op http://www.whitehouse.gov/about/interactive-tour .

Bron: Belga

Het Amerikaanse presidentschap heeft een geleid bezoek van het Witte Huis online gezet, waarbij je virtueel een kijkje kan nemen in natuurlijk het Oval Office, maar ook in de biologische groentetuin van Michelle Obama. Het virtuele bezoek vormt een alternatief voor wie niet tot in het echte Witte Huis in Washington raakt. Daarvoor moet men steeds minstens een maand op voorhand reserveren en de plaatsen zijn heel beperkt. Tijdens het virtuele bezoek zie je een marinier het wachtlopen oefenen, zie je regisseur Steven Spielberg een film voorstellen aan de president en zijn vrouw in de bioscoopzaal van het Witte Huis, of kan je het basketbalterrein van Barack Obama ontdekken. Ook de "Situation Room", de ultrabeveiligde kamer waar de president crisissituaties aanpakt, is te zien. De privévertrekken van het presidentiële gezin zijn dat niet. Het virtuele geleide bezoek aan het Witte Huis is te vinden op http://www.whitehouse.gov/about/interactive-tour . Bron: Belga