In het stuk staat dat Amerikaanse kartelautorieten grondig zouden moeten gaan onderzoeken of de ondernemingen zich wel aan de wet houden. Maar het proces lijkt zich nog in een vroeg stadium te bevinden. Volgens een anonieme medewerker van het Witte Huis moet het document eerst nog langs allemaal andere overheidsinstellingen. Officieel laat de overheid vrijwel niets los.

Het is al langer bekend dat Trump moeite heeft met bepaalde beeldvorming op sociale media. In augustus klaagde hij nog op Twitter dat sociale media zich discriminerend zouden opstellen tegen Republikeinen en conservatieven in de Verenigde Staten, wiens mening daarom niet goed gehoord zou kunnen worden. Google heeft nog niet gereageerd en Facebook weigerde om commentaar te geven.

In het stuk staat dat Amerikaanse kartelautorieten grondig zouden moeten gaan onderzoeken of de ondernemingen zich wel aan de wet houden. Maar het proces lijkt zich nog in een vroeg stadium te bevinden. Volgens een anonieme medewerker van het Witte Huis moet het document eerst nog langs allemaal andere overheidsinstellingen. Officieel laat de overheid vrijwel niets los.Het is al langer bekend dat Trump moeite heeft met bepaalde beeldvorming op sociale media. In augustus klaagde hij nog op Twitter dat sociale media zich discriminerend zouden opstellen tegen Republikeinen en conservatieven in de Verenigde Staten, wiens mening daarom niet goed gehoord zou kunnen worden. Google heeft nog niet gereageerd en Facebook weigerde om commentaar te geven.