Het aandeel van het it-dienstenbedrijf is sinds vanochtend geschorst.

Dat bericht de beurswaakhond CBFA. Systemat heeft de schorsing zelf gevraagd en zou deze namiddag een persbericht versturen. Er circuleren, aldus De Tijd, al een tijdlang hardnekkige geruchten over een verkoop van de Belgische en Luxemburgse activiteiten van Systemat.

Volgens de krant heeft het bedrijf op basis van de laatste slotkoers een beurskapitalisatie van 35 miljoen euro. Jean-Claude Logé, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, bezit 10,9 procent van Systemat. Gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur Bernard Lescot heeft via het Stichting Administratiekantoor Lessys 17,8 procent in handen.

Begin deze maand bracht Systemat de boekhoudsoftware Popsy al onder in een eigen afzonderlijk bedrijf onder leiding van Philippe Logé. Waarschijnlijk heeft die zet ook met de aankondiging van vandaag te maken.

Het aandeel van het it-dienstenbedrijf is sinds vanochtend geschorst. Dat bericht de beurswaakhond CBFA. Systemat heeft de schorsing zelf gevraagd en zou deze namiddag een persbericht versturen. Er circuleren, aldus De Tijd, al een tijdlang hardnekkige geruchten over een verkoop van de Belgische en Luxemburgse activiteiten van Systemat. Volgens de krant heeft het bedrijf op basis van de laatste slotkoers een beurskapitalisatie van 35 miljoen euro. Jean-Claude Logé, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, bezit 10,9 procent van Systemat. Gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur Bernard Lescot heeft via het Stichting Administratiekantoor Lessys 17,8 procent in handen. Begin deze maand bracht Systemat de boekhoudsoftware Popsy al onder in een eigen afzonderlijk bedrijf onder leiding van Philippe Logé. Waarschijnlijk heeft die zet ook met de aankondiging van vandaag te maken.