Travis Kalanick, de topman van Uber, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij met Uber graag ook goederen zou vervoeren, die de klant via de Uber-app kan bestellen en die de dag zelf nog afgeleverd worden.

Test met ijsjes in Brussel

Uber heeft zelfs al tests gedaan met het bezorgen van producten. Zo werden er vorig jaar rozen geleverd met Valentijn en kerstbomen in de eindejaarsperiode. En afgelopen zomer vervoerde Uber in 40 Europese steden waaronder Brussel een dag lang ijsjes.

Google Express

Dat Uber naast een alternatief taxibedrijf ook een volwaardige pakjesleverancier wil worden, blijkt nu eens te meer met de aanwerving van Tom Fallows, de man die eerder aan het hoofd stond van Google's bezorgdienst Google Express, waarover Recode bericht.

Travis Kalanick, de topman van Uber, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij met Uber graag ook goederen zou vervoeren, die de klant via de Uber-app kan bestellen en die de dag zelf nog afgeleverd worden. Test met ijsjes in BrusselUber heeft zelfs al tests gedaan met het bezorgen van producten. Zo werden er vorig jaar rozen geleverd met Valentijn en kerstbomen in de eindejaarsperiode. En afgelopen zomer vervoerde Uber in 40 Europese steden waaronder Brussel een dag lang ijsjes.Google ExpressDat Uber naast een alternatief taxibedrijf ook een volwaardige pakjesleverancier wil worden, blijkt nu eens te meer met de aanwerving van Tom Fallows, de man die eerder aan het hoofd stond van Google's bezorgdienst Google Express, waarover Recode bericht.