Oracle Belux-country manager Xavier Verhaeghe is sinds begin deze maand ook vice president of emerging technologies & security sales leader voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika).

Verhaeghe blijft wel zijn functie als Managing Director voor Oracle België en Luxemburg uitoefenen. Binnen zijn nieuwe taak moet Verhaeghe focussen op groeidomeinen als business process management software en security binnen de EMEA-regio.

Xavier Verhaeghe is al sinds 1999 bij Oracle aan de slag. Vanaf januari 2005 is hij managing director voor Oracle België en Luxemburg. Van 2007 tot 2010 combineerde hij dat met de functie van vice president information security solutions Western Continental Europe. Het voorbije jaar was hij - naast zijn country managertaak - ook vice president middleware solutions Zuid-Europa. Verhaeghe heeft een master in Economische Wetenschappen van de Solvay Management School in Brussel (VUB) en een postuniversitaire MBA.

Oracle Belux-country manager Xavier Verhaeghe is sinds begin deze maand ook vice president of emerging technologies & security sales leader voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Verhaeghe blijft wel zijn functie als Managing Director voor Oracle België en Luxemburg uitoefenen. Binnen zijn nieuwe taak moet Verhaeghe focussen op groeidomeinen als business process management software en security binnen de EMEA-regio. Xavier Verhaeghe is al sinds 1999 bij Oracle aan de slag. Vanaf januari 2005 is hij managing director voor Oracle België en Luxemburg. Van 2007 tot 2010 combineerde hij dat met de functie van vice president information security solutions Western Continental Europe. Het voorbije jaar was hij - naast zijn country managertaak - ook vice president middleware solutions Zuid-Europa. Verhaeghe heeft een master in Economische Wetenschappen van de Solvay Management School in Brussel (VUB) en een postuniversitaire MBA.