Microsoft heeft tussen november en het einde van 2013 naar eigen zeggen meer dan 3 miljoen exemplaren van zijn nieuwe Xbox One verkocht. Een record, aldus Microsoft-manager Yusuf Mehdi in een blogpost.

Volgens Microsoft was de spelcomputer in november ook de snelst verkopende console in de VS.

De Xbox One kwam op 22 november in de rekken in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Oostenrijk, Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Spanje en Nieuw-Zeeland.

In België is het toestel nog niet verkrijgbaar, maar ingewijden verwachten dat de console in het derde kwartaal van 2014 ons land bereikt. (Belga/MI)

Microsoft heeft tussen november en het einde van 2013 naar eigen zeggen meer dan 3 miljoen exemplaren van zijn nieuwe Xbox One verkocht. Een record, aldus Microsoft-manager Yusuf Mehdi in een blogpost. Volgens Microsoft was de spelcomputer in november ook de snelst verkopende console in de VS. De Xbox One kwam op 22 november in de rekken in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Oostenrijk, Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Spanje en Nieuw-Zeeland. In België is het toestel nog niet verkrijgbaar, maar ingewijden verwachten dat de console in het derde kwartaal van 2014 ons land bereikt. (Belga/MI)