De it-dienstendochter van Xerox heeft het Britse Spur opgeslokt.

Spur Information Solutions is een belangrijke Britse speler in software voor parkeertoezicht. De software van Spur helpt lokale overheden bij de implementatie, het beheer en de controle van lokale parkeercodes in hun gemeente. Onder meer parkeerboetes kunnen zo, ook mobiel, doorgestuurd en verwerkt worden.

ACS - onderdeel van Xerox - heeft zelf al een belangrijke transporttechnologieafdeling, die onder meer instaat voor beheer van betaalsystemen voor parkeerterreinen en -garages buiten de openbare weg, tol-, massavervoer- en fotocontrolediensten. "De overname van Spur is een uitstekende aanvulling op onze activiteiten door het feit dat we voortaan betaalbare en zeer flexibele parkeerdiensten kunnen aanbieden die beter beantwoorden aan de behoeften van steden van diverse grootte in de hele wereld", klinkt het in een persbericht.

Financiële details werden niet meegedeeld.

De it-dienstendochter van Xerox heeft het Britse Spur opgeslokt. Spur Information Solutions is een belangrijke Britse speler in software voor parkeertoezicht. De software van Spur helpt lokale overheden bij de implementatie, het beheer en de controle van lokale parkeercodes in hun gemeente. Onder meer parkeerboetes kunnen zo, ook mobiel, doorgestuurd en verwerkt worden. ACS - onderdeel van Xerox - heeft zelf al een belangrijke transporttechnologieafdeling, die onder meer instaat voor beheer van betaalsystemen voor parkeerterreinen en -garages buiten de openbare weg, tol-, massavervoer- en fotocontrolediensten. "De overname van Spur is een uitstekende aanvulling op onze activiteiten door het feit dat we voortaan betaalbare en zeer flexibele parkeerdiensten kunnen aanbieden die beter beantwoorden aan de behoeften van steden van diverse grootte in de hele wereld", klinkt het in een persbericht. Financiële details werden niet meegedeeld.