Xerox en Canon België hebben beide een deel van een groot contract gewonnen rond multifunctionele printers en copiers bij Infrabel.

Het gaat om een opdracht van in totaal 5,1 miljoen euro. Canon won 1 lot, goed voor 2,2 miljoen euro. Xerox sleepte de andere twee loten, en dus de overige 2,9 miljoen euro, in de wacht. De deal dateert al van eind vorig jaar, maar bleef tot nu uit het nieuws.

De multifunctionele printers zijn bestemd voor 350 sites van Infrabel, NMBS Holding en NMBS. Ze moeten de vorige exemplaren vervangen. Xerox zegt dat het tot dusver al 400 systemen geleverd heeft en dat dat er wellicht 500 zullen worden.

Xerox sloot begin 2008 ook al een contract met de NMBS. Binnen die overeenkomst leverde het bedrijf ook al zo'n 1000 printers.

Xerox en Canon België hebben beide een deel van een groot contract gewonnen rond multifunctionele printers en copiers bij Infrabel. Het gaat om een opdracht van in totaal 5,1 miljoen euro. Canon won 1 lot, goed voor 2,2 miljoen euro. Xerox sleepte de andere twee loten, en dus de overige 2,9 miljoen euro, in de wacht. De deal dateert al van eind vorig jaar, maar bleef tot nu uit het nieuws. De multifunctionele printers zijn bestemd voor 350 sites van Infrabel, NMBS Holding en NMBS. Ze moeten de vorige exemplaren vervangen. Xerox zegt dat het tot dusver al 400 systemen geleverd heeft en dat dat er wellicht 500 zullen worden. Xerox sloot begin 2008 ook al een contract met de NMBS. Binnen die overeenkomst leverde het bedrijf ook al zo'n 1000 printers.