Printreus Xerox heeft het Britse Newfield IT gekocht.

Newfield IT is levert diensten rond software en printconsultancy. Voor Xerox is het bedrijf een uitbreiding van het eigen managed print servicesaanbod (mps). Newfield IT kan bedrijven helpen mps sneller te implementeren.

Newfield zal dienst doen als een volle dochteronderneming van Xerox. Medeoprichters Robert Newry en James Duckenfield zullen gezamenlijk het bedrijf blijven leiden. De naam NewField IT zal worden behouden, net als het hoofdkantoor in Twickenham, Engeland en de Amerikaanse activiteiten in Philadelphia.

Financiële details werden niet meegedeeld.

Printreus Xerox heeft het Britse Newfield IT gekocht. Newfield IT is levert diensten rond software en printconsultancy. Voor Xerox is het bedrijf een uitbreiding van het eigen managed print servicesaanbod (mps). Newfield IT kan bedrijven helpen mps sneller te implementeren. Newfield zal dienst doen als een volle dochteronderneming van Xerox. Medeoprichters Robert Newry en James Duckenfield zullen gezamenlijk het bedrijf blijven leiden. De naam NewField IT zal worden behouden, net als het hoofdkantoor in Twickenham, Engeland en de Amerikaanse activiteiten in Philadelphia. Financiële details werden niet meegedeeld.