In totaal haalt het bedrijf 5,1 miljoen euro op. Enerzijds bij de bestaande aandeelhouder Bart Swanson, anderzijds bij Lorenz Bogaert en Toon Coppens (bekend van Realo, Netlog en Twoo), Jonas dhaenens (Combell/Unitt) en Luc Verelst van Eurinpro.

Xpenditure bestaat sinds 2011 heeft als missie de onkostennota te begraven. Bonnetjes en tickets worden ingescand en automatisch herkend en die komen rechtstreeks in een workflow zodat de administratieve last beperkt blijft. Het bedrijf werd opgericht door Wim Derkinderen (voorzitter) en Boris Bogaert, die vandaag ceo is.

Met de vijf miljoen euro wil Xpenditure Europees marktleider voor onkostenbeheer worden. Tegelijk is het bedoeling om het team te verdubbelen en de Amerikaanse activiteiten uit te bouwen.

In totaal haalt het bedrijf 5,1 miljoen euro op. Enerzijds bij de bestaande aandeelhouder Bart Swanson, anderzijds bij Lorenz Bogaert en Toon Coppens (bekend van Realo, Netlog en Twoo), Jonas dhaenens (Combell/Unitt) en Luc Verelst van Eurinpro.Xpenditure bestaat sinds 2011 heeft als missie de onkostennota te begraven. Bonnetjes en tickets worden ingescand en automatisch herkend en die komen rechtstreeks in een workflow zodat de administratieve last beperkt blijft. Het bedrijf werd opgericht door Wim Derkinderen (voorzitter) en Boris Bogaert, die vandaag ceo is.Met de vijf miljoen euro wil Xpenditure Europees marktleider voor onkostenbeheer worden. Tegelijk is het bedoeling om het team te verdubbelen en de Amerikaanse activiteiten uit te bouwen.