De levensduur van de batterij is al jarenlang de ware achilleshiel van de smartphone. Powerbanks zorgen meestal voor de oplossing, als je smartphone maar met moeite de dag doorkomt. Xtorm heeft nu zijn Power bank Infinity voorgesteld die een maximale capaciteit heeft van 26.800 mAh. Het Nederlandse bedrijf uit Houten beweert dat haar powerbank een smartphone drie oplaadbeurten kan geven.

USB-C-verbinding

De Power Bank Infinity kan naast smartphones en tablets, ook de batterij van sommige laptops kan opladen. Dat komt omdat de batterij een vermogen van 45 Watt heeft. Volgens Xtorm kan de powerbank een MacBook anderhalve keer opladen, maar je bent wel beperkt door de aansluitingsmogelijkheden die het apparaat voorziet.

De Power Bank Infinity wordt namelijk geleverd met een ingebouwde usb-C oplaadkabel, die als enige aansluiting dient voor het opladen van je laptop. Verder levert de fabrikant ook nog een micro-usb-kabel bij de powerbank.

Volgens het Nederlandse bedrijf zal de Power Bank Infinity 119 euro kosten.

De levensduur van de batterij is al jarenlang de ware achilleshiel van de smartphone. Powerbanks zorgen meestal voor de oplossing, als je smartphone maar met moeite de dag doorkomt. Xtorm heeft nu zijn Power bank Infinity voorgesteld die een maximale capaciteit heeft van 26.800 mAh. Het Nederlandse bedrijf uit Houten beweert dat haar powerbank een smartphone drie oplaadbeurten kan geven.De Power Bank Infinity kan naast smartphones en tablets, ook de batterij van sommige laptops kan opladen. Dat komt omdat de batterij een vermogen van 45 Watt heeft. Volgens Xtorm kan de powerbank een MacBook anderhalve keer opladen, maar je bent wel beperkt door de aansluitingsmogelijkheden die het apparaat voorziet.De Power Bank Infinity wordt namelijk geleverd met een ingebouwde usb-C oplaadkabel, die als enige aansluiting dient voor het opladen van je laptop. Verder levert de fabrikant ook nog een micro-usb-kabel bij de powerbank. Volgens het Nederlandse bedrijf zal de Power Bank Infinity 119 euro kosten.