Internetdienstenbedrijf Yahoo is tot een akkoord gekomen met minderheidsaandeelhouder Carl Icahn, waarbij de zakenman en zijn bondgenoten drie zitjes toegewezen krijgen in de raad van bestuur.

In ruil daarvoor zal Icahn zijn lijst met kandidaten voor het vervangen van de raad van bestuur van Yahoo intrekken.

De overeenkomst komt voor de jaarlijkse algemene vergadering op 1 augustus, waarop het conflict dreigde te escaleren. Icahn toonde zich voorstander van een overname van Yahoo door softwarereus Microsoft. De raad van bestuur van Yahoo verwierp echter het overnamebod van 47,5 miljard dollar.

Bron: Belga

Internetdienstenbedrijf Yahoo is tot een akkoord gekomen met minderheidsaandeelhouder Carl Icahn, waarbij de zakenman en zijn bondgenoten drie zitjes toegewezen krijgen in de raad van bestuur. In ruil daarvoor zal Icahn zijn lijst met kandidaten voor het vervangen van de raad van bestuur van Yahoo intrekken. De overeenkomst komt voor de jaarlijkse algemene vergadering op 1 augustus, waarop het conflict dreigde te escaleren. Icahn toonde zich voorstander van een overname van Yahoo door softwarereus Microsoft. De raad van bestuur van Yahoo verwierp echter het overnamebod van 47,5 miljard dollar. Bron: Belga