Het nettoverlies bedroeg 440 miljoen dollar, terwijl een jaar eerder nog een min van 22 miljoen dollar onder de streep verscheen. Het grotere verlies hing vooral samen met een grote afschrijving op de waarde van Tumblr, de socialenetwerksite van Yahoo, die het bedrijf in 2013 overnam. De omzet bedroeg 1,3 miljard dollar, tegen ruim 1,2 miljard dollar een jaar geleden.

Yahoo zou in de laatste fase zijn in de onderhandelingen over de verkoop van zijn internetactiviteiten. Tot de bieders zouden de telecomconcerns AT&T en Verizon behoren. (ANP)

Het nettoverlies bedroeg 440 miljoen dollar, terwijl een jaar eerder nog een min van 22 miljoen dollar onder de streep verscheen. Het grotere verlies hing vooral samen met een grote afschrijving op de waarde van Tumblr, de socialenetwerksite van Yahoo, die het bedrijf in 2013 overnam. De omzet bedroeg 1,3 miljard dollar, tegen ruim 1,2 miljard dollar een jaar geleden.Yahoo zou in de laatste fase zijn in de onderhandelingen over de verkoop van zijn internetactiviteiten. Tot de bieders zouden de telecomconcerns AT&T en Verizon behoren. (ANP)