Yelo Live TV voor pc enkele dagen uit de ether

21/02/11 om 16:30 - Bijgewerkt om 16:30

Bron: Datanews

Telenet heeft tijdens de testfase van Yelo Live TV de dienst de voorbije dagen offline moeten halen, wegens een probleem. Yelo Live TV, live digitale televisie kijken via je wifi-netwerk, was tot vorige week enkel beschikbaar voor iPad, iPhone en iPod Touch, maar nog niet voor pc. Vorige week werd de dienst dan uiteindelijk voor het eerst uitgebreid naar een kleine groep testers op pc (voor een 'closed beta trial'), met succes. Daardoor werd vorige vrijdag die testgroep van Yelo gevoelig uitgebreid. Daar liep het blijkbaar mis. "Bij die uitbreiding is een issue naar boven gekomen, waarvan een internetgebruiker zeer kort misbruik gemaakt heeft", vertelt Telenet-woordvoerder Stefan Coenjaerts.

Telenet heeft tijdens de testfase van Yelo Live TV de dienst de voorbije dagen offline moeten halen, wegens een probleem.

Yelo Live TV, live digitale televisie kijken via je wifi-netwerk, was tot vorige week enkel beschikbaar voor iPad, iPhone en iPod Touch, maar nog niet voor pc. Vorige week werd de dienst dan uiteindelijk voor het eerst uitgebreid naar een kleine groep testers op pc (voor een 'closed beta trial'), met succes. Daardoor werd vorige vrijdag die testgroep van Yelo gevoelig uitgebreid.

Daar liep het blijkbaar mis. "Bij die uitbreiding is een issue naar boven gekomen, waarvan een internetgebruiker zeer kort misbruik gemaakt heeft", vertelt Telenet-woordvoerder Stefan Coenjaerts. "Telenet heeft daarom de dienst onmiddellijk onderbroken en offline gehaald. Het probleem is op dit moment opgelost en we verwachten dat de online live TV-dienst van Yelo vandaag of ten laatste morgen (dus dinsdag, nvdr) opnieuw opgestart wordt naar een grotere groep gebruikers."

Vooralsnog blijft Yelo Live TV voor pc in een closed beta trial draaien, net om de dienst 100 procent op punt te zetten, klinkt het nog bij Telenet.

Lees meer over:

Onze partners