'YIEHA wordt een website en een app maar vooral de place to be voor eenieder die de ultieme digitale stripbeleving wil ervaren', aldus de stripuitgeverijen Ballon Media en Standaard Uitgeverij.

Er zullen reeksen als Suske en Wiske, Jommeke, Urbanus, FC de Kampioenen, Thorgal, de Rode Ridder, Lucky Luke en de Kiekeboes gekocht of gehuurd kunnen worden. Een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. De strips kunnen gelezen worden op pc's, tablets en smartphones die iOS, Android of Windows draaien.

Begin 2015 start een testfase waarbij een groep gebruikers het platform zal uitproberen. U registreren als tester kan nu al via www.yieha.be. (Belga/MI)

'YIEHA wordt een website en een app maar vooral de place to be voor eenieder die de ultieme digitale stripbeleving wil ervaren', aldus de stripuitgeverijen Ballon Media en Standaard Uitgeverij. Er zullen reeksen als Suske en Wiske, Jommeke, Urbanus, FC de Kampioenen, Thorgal, de Rode Ridder, Lucky Luke en de Kiekeboes gekocht of gehuurd kunnen worden. Een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. De strips kunnen gelezen worden op pc's, tablets en smartphones die iOS, Android of Windows draaien.Begin 2015 start een testfase waarbij een groep gebruikers het platform zal uitproberen. U registreren als tester kan nu al via www.yieha.be. (Belga/MI)