Door de verwijdering zal Paul geld mislopen. Het is de straf voor een vlog vanuit een Japans 'zelfmoordbos'. Paul liet onder meer het lichaam zien van iemand die zich daar had opgehangen. De man heeft vijftien miljoen volgers.

Paul verwijderde het filmpje na woedende reacties. Hij bood zijn excuses aan en heeft een vlogpauze ingelast. Projecten op het kanaal YouTube Red zijn van de baan en YouTube heeft hem uit de romantische comedy Foursome gezet.

YouTube kreeg eerder kritiek omdat het lang stil bleef na de vlog. Het platform erkent dat dat fout was. ,,Zoals vele anderen waren we geschokt door het filmpje. Zelfmoord is geen grap en moet nooit een manier zijn om kijkers te trekken".

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 en www.zelfmoord1813.be

Door de verwijdering zal Paul geld mislopen. Het is de straf voor een vlog vanuit een Japans 'zelfmoordbos'. Paul liet onder meer het lichaam zien van iemand die zich daar had opgehangen. De man heeft vijftien miljoen volgers.Paul verwijderde het filmpje na woedende reacties. Hij bood zijn excuses aan en heeft een vlogpauze ingelast. Projecten op het kanaal YouTube Red zijn van de baan en YouTube heeft hem uit de romantische comedy Foursome gezet.YouTube kreeg eerder kritiek omdat het lang stil bleef na de vlog. Het platform erkent dat dat fout was. ,,Zoals vele anderen waren we geschokt door het filmpje. Zelfmoord is geen grap en moet nooit een manier zijn om kijkers te trekken".Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 en www.zelfmoord1813.be