Naast 3D video's zullen ook filmpjes uit het bereik van de Virtual Reality worden opgenomen in de lange afspeellijsten van Youtube. "Dit soort video bestaat al een heel lange tijd, alleen had niet iedereen er toegang toe. Daar gaan wij nu verandering in brengen", aldus Kurt Wilms, senior product manager voor YouTube VR.

Youtube wil zijn complete videobibliotheek aanpassen voor gebruik in combinatie met de Cardboard. Een Carboard is een kartonnen bril waar uw smartphone in past. Door met de bril op speciale video te kijken, krijgt u de virtual reality-ervaring. De brillen zijn al te koop van ongeveer 25 dollar.

Doordat Google deze stap maakt verzekert het bedrijf zich van voldoende content, zodat de gebruikers snel met de nieuwe diensten aan de slag kunnen. Dat is vooral nu van belang, omdat ook Samsung en Facebook plannen hebben om VR en 3D te gaan aanbieden.

Bron: Automatiseringgids

Naast 3D video's zullen ook filmpjes uit het bereik van de Virtual Reality worden opgenomen in de lange afspeellijsten van Youtube. "Dit soort video bestaat al een heel lange tijd, alleen had niet iedereen er toegang toe. Daar gaan wij nu verandering in brengen", aldus Kurt Wilms, senior product manager voor YouTube VR.Youtube wil zijn complete videobibliotheek aanpassen voor gebruik in combinatie met de Cardboard. Een Carboard is een kartonnen bril waar uw smartphone in past. Door met de bril op speciale video te kijken, krijgt u de virtual reality-ervaring. De brillen zijn al te koop van ongeveer 25 dollar.Doordat Google deze stap maakt verzekert het bedrijf zich van voldoende content, zodat de gebruikers snel met de nieuwe diensten aan de slag kunnen. Dat is vooral nu van belang, omdat ook Samsung en Facebook plannen hebben om VR en 3D te gaan aanbieden. Bron: Automatiseringgids