YouTube laat zijn mobiele gebruikers dit jaar nog filmpjes bekijken in offline-modus. Dat staat te lezen op de officiële YouTube-blog voor ontwikkelaars.

Dat wil zeggen dat YouTube in zijn mobiele apps een functie zal verwerken die het mogelijk maakt om video's toe te voegen aan een speciale afspeellijst die je ook kunt raadplegen als je geen internetverbinding hebt.

Maar dit betekent niet dat de weg open ligt voor onbeperkt downloaden, aldus het YouTube-team. De filmpjes zullen slechts 48 uur offline te bekijken zijn.

Meer toelichting over deze nieuwe feature volgt in november.

YouTube laat zijn mobiele gebruikers dit jaar nog filmpjes bekijken in offline-modus. Dat staat te lezen op de officiële YouTube-blog voor ontwikkelaars. Dat wil zeggen dat YouTube in zijn mobiele apps een functie zal verwerken die het mogelijk maakt om video's toe te voegen aan een speciale afspeellijst die je ook kunt raadplegen als je geen internetverbinding hebt. Maar dit betekent niet dat de weg open ligt voor onbeperkt downloaden, aldus het YouTube-team. De filmpjes zullen slechts 48 uur offline te bekijken zijn. Meer toelichting over deze nieuwe feature volgt in november.