Yves Schellekens wordt Business Development Director bij CSC Belux. Begin dit jaar moest hij als country manager vertrekken bij Fujitsu Belux.

Schellekens (49) zal zich bij CSC focussen op de domeinen outsourcing, de financiële sector en de openbare sector. In een persbericht stelt hij: "Ik heb mijn keuze gemaakt voor CSC op basis van de mensen die er werken, de bedrijfscultuur en -strategie, maar ook de rijke toekomstmogelijkheden."

Yves Schellekens, gehuwd en vader van twee dochters, was tot januari van dit jaar aan de slag bij Fujitsu Belux. Voordien was hij onder meer managing director Belux en BPO Executive EMEA bij EDS. Hij heeft een diploma economie van de KU Leuven.

Yves Schellekens wordt Business Development Director bij CSC Belux. Begin dit jaar moest hij als country manager vertrekken bij Fujitsu Belux. Schellekens (49) zal zich bij CSC focussen op de domeinen outsourcing, de financiële sector en de openbare sector. In een persbericht stelt hij: "Ik heb mijn keuze gemaakt voor CSC op basis van de mensen die er werken, de bedrijfscultuur en -strategie, maar ook de rijke toekomstmogelijkheden." Yves Schellekens, gehuwd en vader van twee dochters, was tot januari van dit jaar aan de slag bij Fujitsu Belux. Voordien was hij onder meer managing director Belux en BPO Executive EMEA bij EDS. Hij heeft een diploma economie van de KU Leuven.