iPad-gebruikers zijn creatieve mensen. Zo vond een Litouwer die het niet eens is met de immigratiepolitiek in zijn land een heel nieuwe toepassing voor zijn tablet.

U denkt bij protestmarsen wellicht ook spontaan aan omhoog gestoken borden vol leuzen, beschilderde banners en kleurige vlaggen. Wel, die zijn out. De nieuwste trend wordt getoond door een betoger in Litouwen waar mensen protesteerden tegen de immigratiepolitiek. Hij gebruikt zijn iPad als protestbord.

Goed, met het 7-inch scherm van zijn tablet maakt hij niet meteen indruk en de man heeft duidelijk zelf moeten knutselen om zijn digitale protestbord de hoogte in te krijgen. We hebben ook geen idee wat er op het scherm van de iPad verschijnt. Maar zijn "NEE" werd in ieder geval opgemerkt.

Nog een tip: probeer dit niet bij betogingen die uit de hand kunnen lopen, want dan zal je dure iPad het wellicht niet overleven.

iPad-gebruikers zijn creatieve mensen. Zo vond een Litouwer die het niet eens is met de immigratiepolitiek in zijn land een heel nieuwe toepassing voor zijn tablet. U denkt bij protestmarsen wellicht ook spontaan aan omhoog gestoken borden vol leuzen, beschilderde banners en kleurige vlaggen. Wel, die zijn out. De nieuwste trend wordt getoond door een betoger in Litouwen waar mensen protesteerden tegen de immigratiepolitiek. Hij gebruikt zijn iPad als protestbord. Goed, met het 7-inch scherm van zijn tablet maakt hij niet meteen indruk en de man heeft duidelijk zelf moeten knutselen om zijn digitale protestbord de hoogte in te krijgen. We hebben ook geen idee wat er op het scherm van de iPad verschijnt. Maar zijn "NEE" werd in ieder geval opgemerkt. Nog een tip: probeer dit niet bij betogingen die uit de hand kunnen lopen, want dan zal je dure iPad het wellicht niet overleven.