De politie is blijkbaar ook in het testgebied van Google nog niet gewend aan de bolvormige autootjes. De agent vond dat de auto te langzaam reed, waardoor hij even een kijkje ging nemen en met de passagiers praatte over de wagen. "Te langzaam rijden? Daar worden mensen niet zo vaak voor aangehouden", zegt Google in een reactie.

"Onze zelfrijdende auto kan maximaal 40 kilometer per uur, wegens veiligheidsredenen", klinkt het. Google wil dat de zelfrijdende auto vriendelijk overkomt, niet als angstaanjagende machine die langs racet. "Net als bij deze agent worden we van tijd tot tijd aan de kant gezet, omdat mensen meer willen weten over het project. En na 1,2 miljoen kilometers van autonoom rijden, zijn we trots te kunnen zeggen dat we nooit een boete hebben gekregen!"

De politie is blijkbaar ook in het testgebied van Google nog niet gewend aan de bolvormige autootjes. De agent vond dat de auto te langzaam reed, waardoor hij even een kijkje ging nemen en met de passagiers praatte over de wagen. "Te langzaam rijden? Daar worden mensen niet zo vaak voor aangehouden", zegt Google in een reactie. "Onze zelfrijdende auto kan maximaal 40 kilometer per uur, wegens veiligheidsredenen", klinkt het. Google wil dat de zelfrijdende auto vriendelijk overkomt, niet als angstaanjagende machine die langs racet. "Net als bij deze agent worden we van tijd tot tijd aan de kant gezet, omdat mensen meer willen weten over het project. En na 1,2 miljoen kilometers van autonoom rijden, zijn we trots te kunnen zeggen dat we nooit een boete hebben gekregen!"