'Heel waarschijnlijk' gaat Zenitel België, de verzelfstandigde systeemintegratieafdeling van Zenitel, in de toekomst weer SAIT heten.

Dat staat te lezen in De Tijd. Zenitel België is eigenlijk de door het management overgenomen systeemintegratieafdeling van de beursgenoteerde Zenitel Group, gespecialiseerd in communicatietechnologie. Om naamsverwarring te vermijden overweegt ceo Alain Van den Broeck een nieuwe naam voor het bedrijf. Nu ja, 'nieuw': Van den Broeck grijpt terug naar de naam van vóór Zenitel, SAIT, omdat dat een bekende merknaam is gebleven.

Van den Broeck rekent overigens volgens De Tijd voor volgend jaar op een groei van 10 procent, met een positieve cashflow en een recurrente bedrijfswinst.

'Heel waarschijnlijk' gaat Zenitel België, de verzelfstandigde systeemintegratieafdeling van Zenitel, in de toekomst weer SAIT heten. Dat staat te lezen in De Tijd. Zenitel België is eigenlijk de door het management overgenomen systeemintegratieafdeling van de beursgenoteerde Zenitel Group, gespecialiseerd in communicatietechnologie. Om naamsverwarring te vermijden overweegt ceo Alain Van den Broeck een nieuwe naam voor het bedrijf. Nu ja, 'nieuw': Van den Broeck grijpt terug naar de naam van vóór Zenitel, SAIT, omdat dat een bekende merknaam is gebleven. Van den Broeck rekent overigens volgens De Tijd voor volgend jaar op een groei van 10 procent, met een positieve cashflow en een recurrente bedrijfswinst.