Communicatietechnologiebedrijf Zenitel heeft de verkoop van 85 procent van de aandelen van Zenitel Belgium NV, de afdeling Systeemintegratie, en van de activiteiten van Zenitel Wireless France SA aan enkele directieleden afgerond.

Begin april kondigde Zenitel de verkoop aan. "De Zenitel Groep kondigt de succesvolle closing aan van de transactie, betreffende de verkoop van Zenitel Belgium en Zenitel Wireless France", luidt het nu. "De verkoop gebeurt aan een groep van ervaren directieleden, onder leiding van Alain Van den Broeck."

De nieuwe entiteit zal zogenaamde "mission critical" draadloze oplossingen aanbieden, onder de merknamen Zenitel Belgium en SAIT. Alain Van den Broeck wordt de nieuwe CEO van Zenitel Belgium NV. Eric Van Zele zal samen met Jan De Schepper zetelen in de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Bron: Belga

Communicatietechnologiebedrijf Zenitel heeft de verkoop van 85 procent van de aandelen van Zenitel Belgium NV, de afdeling Systeemintegratie, en van de activiteiten van Zenitel Wireless France SA aan enkele directieleden afgerond. Begin april kondigde Zenitel de verkoop aan. "De Zenitel Groep kondigt de succesvolle closing aan van de transactie, betreffende de verkoop van Zenitel Belgium en Zenitel Wireless France", luidt het nu. "De verkoop gebeurt aan een groep van ervaren directieleden, onder leiding van Alain Van den Broeck." De nieuwe entiteit zal zogenaamde "mission critical" draadloze oplossingen aanbieden, onder de merknamen Zenitel Belgium en SAIT. Alain Van den Broeck wordt de nieuwe CEO van Zenitel Belgium NV. Eric Van Zele zal samen met Jan De Schepper zetelen in de Raad van Bestuur van het bedrijf. Bron: Belga