Interstellar ontstaat door de samenvoeging van de drie IT-dienstverleners Solimas, Exite ICT en CSN Groep en drie specialisten op het gebied van cloudsystemen en beveiliging, te weten Fundaments, DataExpert en Pinewood. Het nieuwe bedrijf hoopt onder meer door overnames verder te groeien.

Twee jaar aan gewerkt

Interstellar komt uit het portfolio van investeringsmaatschappij Quadrum Capital. Volgens de investeerder is twee jaar lang toegewerkt naar de bundeling van de IT-bedrijven. Het nieuwe bedrijf Interstellar krijgt naar eigen zeggen landelijke dekking en wordt daardoor 'direct een grote speler' op de Nederlandse markt.

Interstellar ontstaat door de samenvoeging van de drie IT-dienstverleners Solimas, Exite ICT en CSN Groep en drie specialisten op het gebied van cloudsystemen en beveiliging, te weten Fundaments, DataExpert en Pinewood. Het nieuwe bedrijf hoopt onder meer door overnames verder te groeien.Interstellar komt uit het portfolio van investeringsmaatschappij Quadrum Capital. Volgens de investeerder is twee jaar lang toegewerkt naar de bundeling van de IT-bedrijven. Het nieuwe bedrijf Interstellar krijgt naar eigen zeggen landelijke dekking en wordt daardoor 'direct een grote speler' op de Nederlandse markt.