Zetes haalt twee nieuwe contracten binnen in Ivoorkust, nadat het eerder al met succes een grootschalig project in het Afrikaanse land had binnengehaald.

Zetes, specialist in oplossingen voor de automatische identificatie van personen en goederen, werkte in Ivoorkust al aan een project biometrische paspoorten. De twee nieuwe contracten liggen in het verlengde van die eerdere opdracht.

Enerzijds gaat het om de personalisering van de diplomatieke en dienstpaspoorten, anderzijds om de levering van biometrische visums en consulaire registratiekaarten. Zetes zal voor de nieuwe projecten opnieuw de technische partner zijn van de SNEDAI (Société Nationale d'Edition de Documents Administratifs et d'Identification), dat handelt voor rekening van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Franse bedrijf Imprimerie Nationale levert de te personaliseren blanco paspoorten.

Bron: Belga

Zetes haalt twee nieuwe contracten binnen in Ivoorkust, nadat het eerder al met succes een grootschalig project in het Afrikaanse land had binnengehaald. Zetes, specialist in oplossingen voor de automatische identificatie van personen en goederen, werkte in Ivoorkust al aan een project biometrische paspoorten. De twee nieuwe contracten liggen in het verlengde van die eerdere opdracht. Enerzijds gaat het om de personalisering van de diplomatieke en dienstpaspoorten, anderzijds om de levering van biometrische visums en consulaire registratiekaarten. Zetes zal voor de nieuwe projecten opnieuw de technische partner zijn van de SNEDAI (Société Nationale d'Edition de Documents Administratifs et d'Identification), dat handelt voor rekening van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Franse bedrijf Imprimerie Nationale levert de te personaliseren blanco paspoorten. Bron: Belga