Het failliete Bopack, dat etiketteringsmachines maakt, heeft de productieafdeling van printerapplicatoren verkocht aan Zetes.

Zetes wil de eigen print & apply verder versterken. Het nam daarvoor eerder al de Spaanse bedrijven Powersys en MD over. De link met Bopack is niet ver te zoeken. Zetes was in Frankrijk al exclusieve verdeler van Bopack Systems via het filiaal ZetesInterscan.

Zo'n 30 mensen stappen in België en Nederland over naar Zetes. Financiële details zijn niet bekend, al zegt Zetes-ceo Alain Wirtz in een persbericht dat de overname geen aanzienlijke impact zal hebben.

Het failliete Bopack, dat etiketteringsmachines maakt, heeft de productieafdeling van printerapplicatoren verkocht aan Zetes. Zetes wil de eigen print & apply verder versterken. Het nam daarvoor eerder al de Spaanse bedrijven Powersys en MD over. De link met Bopack is niet ver te zoeken. Zetes was in Frankrijk al exclusieve verdeler van Bopack Systems via het filiaal ZetesInterscan. Zo'n 30 mensen stappen in België en Nederland over naar Zetes. Financiële details zijn niet bekend, al zegt Zetes-ceo Alain Wirtz in een persbericht dat de overname geen aanzienlijke impact zal hebben.