Het Belgische bedrijf Zetes, dat gespecialiseerd is in automatische identificatie van personen en goederen, neemt zijn Tsjechische sectorgenoot Incaptio over.

Incaptio is gespecialiseerd in het aanbieden van identificatieoplossing voor de bevoorradingsketen. Het bedrijf draait een omzet van ongeveer 2 miljoen euro en telt 15 werknemers.

Met de overname breidt Zetes zijn netwerk in Centraal-Europa uit. "De overname opent de weg voor de verkoop en ondersteuning van Zetes-oplossing op de Tsjechische en Slovaakse markt", luidt het in het persbericht. Ook voor Rusland is er potentieel, want de medewerkers van Incaptio spreken ook Russisch. Daarnaast bezit het Tsjechisch bedrijf een belangrijke klantenportefeuille in de sector van de autofabricage.

Financiële details van de overname werden niet meegedeeld.

Bron: Belga

Het Belgische bedrijf Zetes, dat gespecialiseerd is in automatische identificatie van personen en goederen, neemt zijn Tsjechische sectorgenoot Incaptio over. Incaptio is gespecialiseerd in het aanbieden van identificatieoplossing voor de bevoorradingsketen. Het bedrijf draait een omzet van ongeveer 2 miljoen euro en telt 15 werknemers. Met de overname breidt Zetes zijn netwerk in Centraal-Europa uit. "De overname opent de weg voor de verkoop en ondersteuning van Zetes-oplossing op de Tsjechische en Slovaakse markt", luidt het in het persbericht. Ook voor Rusland is er potentieel, want de medewerkers van Incaptio spreken ook Russisch. Daarnaast bezit het Tsjechisch bedrijf een belangrijke klantenportefeuille in de sector van de autofabricage. Financiële details van de overname werden niet meegedeeld. Bron: Belga