Zetes, de beursgenoteerde specialist in de automatische identificatie van goederen en personen, heeft een contract ter waarde van meer dan 6 miljoen pond afgesloten met de Britse warenhuisketen Morrisons.

Zetes zal de distributiecentra van Morrisons, de op drie na grootste warenhuisketen van het Verenigd Koninkrijk, voorzien van een stemgestuurde picking-installatie, die het huidige, op papier gebaseerde systeem zal vervangen.

De implementatie van het stemgestuurde systeem zal in fasen verlopen, van januari 2009 tot in 2010. Picking of orderpicking is het in een magazijn verzamelen van producten die op een orderbon staan.

Tijdens een eerdere proeffase implementeerde Zetes een oplossing voor voice picking met draagbare stemcomputers en hoofdtelefoons, die volgens de evaluatiecriteria van Morrisons voor het project onmiddellijk verbeteringen opleverde, onder andere op het vlak van nauwkeurigheid en efficiëntie. Dat Morrisons nu verder gaat met Zetes past in de herziening van de volledige it-strategie bij het bedrijf.

Bron: Belga

Zetes, de beursgenoteerde specialist in de automatische identificatie van goederen en personen, heeft een contract ter waarde van meer dan 6 miljoen pond afgesloten met de Britse warenhuisketen Morrisons. Zetes zal de distributiecentra van Morrisons, de op drie na grootste warenhuisketen van het Verenigd Koninkrijk, voorzien van een stemgestuurde picking-installatie, die het huidige, op papier gebaseerde systeem zal vervangen. De implementatie van het stemgestuurde systeem zal in fasen verlopen, van januari 2009 tot in 2010. Picking of orderpicking is het in een magazijn verzamelen van producten die op een orderbon staan. Tijdens een eerdere proeffase implementeerde Zetes een oplossing voor voice picking met draagbare stemcomputers en hoofdtelefoons, die volgens de evaluatiecriteria van Morrisons voor het project onmiddellijk verbeteringen opleverde, onder andere op het vlak van nauwkeurigheid en efficiëntie. Dat Morrisons nu verder gaat met Zetes past in de herziening van de volledige it-strategie bij het bedrijf. Bron: Belga