SecureLink, een aanbieder van managed security services in België en Nederland, neemt een meerderheidsparticipatie van 60 procent in Zion Security. Zion Security is het bedrijf dat Erwin Geirnaert en Jessica Nieuwdorp in 2005 oprichtten om bedrijven bij te staan in hun beveiligingsnoden. Erwin Geirnaert hoopt dat het bedrijf door de overname kan doorgroeien. "We willen het team verdubbelen tot zo'n 20 werkkrachten", vertelt Geirnaert.

Zion Security blijft als een onafhankelijk bedrijf opereren vanuit Leuven. "Net zoals bijvoorbeeld ook Raido een eigen koers kan blijven varen binnen ons bedrijf", voegt Frank Staut, managing partner van SecureLink nog toe. In totaal telt het bedrijf in België en Nederland nu meer dan 250 werknemers. De omzet moet dit jaar afklokken op 28 miljoen euro, zoals ceo Jo Vander Schueren in april nog vertelde aan Data News.

Eerder nam SecureLink ook al ISSX over wat ondertussen omgedoopt is tot SecureLabs. SecureLabs is een gespecialiseerd bedrijf met ethische hackers om onder meer aan doorgedreven 'penetration testing' te doen bij bedrijven, maar ook om de eigen producten aan een kwaliteitscontrole te onderwerpen.

SecureLink, een aanbieder van managed security services in België en Nederland, neemt een meerderheidsparticipatie van 60 procent in Zion Security. Zion Security is het bedrijf dat Erwin Geirnaert en Jessica Nieuwdorp in 2005 oprichtten om bedrijven bij te staan in hun beveiligingsnoden. Erwin Geirnaert hoopt dat het bedrijf door de overname kan doorgroeien. "We willen het team verdubbelen tot zo'n 20 werkkrachten", vertelt Geirnaert. Zion Security blijft als een onafhankelijk bedrijf opereren vanuit Leuven. "Net zoals bijvoorbeeld ook Raido een eigen koers kan blijven varen binnen ons bedrijf", voegt Frank Staut, managing partner van SecureLink nog toe. In totaal telt het bedrijf in België en Nederland nu meer dan 250 werknemers. De omzet moet dit jaar afklokken op 28 miljoen euro, zoals ceo Jo Vander Schueren in april nog vertelde aan Data News.Eerder nam SecureLink ook al ISSX over wat ondertussen omgedoopt is tot SecureLabs. SecureLabs is een gespecialiseerd bedrijf met ethische hackers om onder meer aan doorgedreven 'penetration testing' te doen bij bedrijven, maar ook om de eigen producten aan een kwaliteitscontrole te onderwerpen.