De organisatie van de Antwerp Ten Miles liet de loopwedstrijden die zondag plaatsvonden in Antwerpen voor het eerst volgen door een drone. Dat leverde deze beelden van bij de start op.

De Antwerp Ten Miles werd zondag vanuit de lucht gevolgd door een onbemand vliegtuigje, dat voor de eerste keer in bijna 30 edities werd ingezet door de organisatie van de loopwedstrijd.

De drone had een camera aan boord en registreerde daarmee deze beelden van de start van de Antwerp Ten Miles.

Op deze camerabeelden ziet u 29.500 mensen de tien mijl aanvatten. Met de andere loopwedstrijden erbij - de marathon en de vijf kilometer - werd dit jaar een recordaantal van zo'n 41.400 deelnemers gehaald, 6.000 meer dan vorig jaar. Er waren ongeveer 100.000 toeschouwers aanwezig.

De organisatie van de Antwerp Ten Miles liet de loopwedstrijden die zondag plaatsvonden in Antwerpen voor het eerst volgen door een drone. Dat leverde deze beelden van bij de start op. De Antwerp Ten Miles werd zondag vanuit de lucht gevolgd door een onbemand vliegtuigje, dat voor de eerste keer in bijna 30 edities werd ingezet door de organisatie van de loopwedstrijd. De drone had een camera aan boord en registreerde daarmee deze beelden van de start van de Antwerp Ten Miles.Op deze camerabeelden ziet u 29.500 mensen de tien mijl aanvatten. Met de andere loopwedstrijden erbij - de marathon en de vijf kilometer - werd dit jaar een recordaantal van zo'n 41.400 deelnemers gehaald, 6.000 meer dan vorig jaar. Er waren ongeveer 100.000 toeschouwers aanwezig.