Er zijn afbeeldingen en specificaties van de langverwachte nieuwe smartphone van Samsung gelekt. De foto's en details werden aangetroffen op het Twitter-account @evleaks, wat volgens vooraanstaande technologiesites doorgaans een betrouwbare bron is.

Qua uiterlijk valt op dat de smartphone een rechthoekiger design heeft dan zijn voorgangers. De specificaties zijn niet zo verrassend, omdat ze overeen komen met eerdere geruchten: een Super AMOLED HD-scherm (schermgrootte niet bekend), een RAM-geheugen van 2GB, een camera van 13 megapixels en een opslagcapaciteit van 16, 32 of 64 GB. Als besturingssysteem zou Samsung geopteerd hebben voor Android 4.2 Jelly Bean.

Volgens The New York Times krijgt de nieuwe smartphone van Samsung daarenboven ook een 'eye scroll'-functie, waarbij de camera aan de voorzijde detecteert wanneer de ogen van de gebruiker de onderkant van het scherm bereiken, om daarna automatisch te scrollen.

Samsung stelt de Galaxy S4 op 14 maart voor in New York. Onlangs gaf de Zuid-Koreaanse fabrikant al een teaser-video vrij, maar die gaf niks prijs over uiterlijk of details van het apparaat.

Er zijn afbeeldingen en specificaties van de langverwachte nieuwe smartphone van Samsung gelekt. De foto's en details werden aangetroffen op het Twitter-account @evleaks, wat volgens vooraanstaande technologiesites doorgaans een betrouwbare bron is.Qua uiterlijk valt op dat de smartphone een rechthoekiger design heeft dan zijn voorgangers. De specificaties zijn niet zo verrassend, omdat ze overeen komen met eerdere geruchten: een Super AMOLED HD-scherm (schermgrootte niet bekend), een RAM-geheugen van 2GB, een camera van 13 megapixels en een opslagcapaciteit van 16, 32 of 64 GB. Als besturingssysteem zou Samsung geopteerd hebben voor Android 4.2 Jelly Bean. Volgens The New York Times krijgt de nieuwe smartphone van Samsung daarenboven ook een 'eye scroll'-functie, waarbij de camera aan de voorzijde detecteert wanneer de ogen van de gebruiker de onderkant van het scherm bereiken, om daarna automatisch te scrollen. Samsung stelt de Galaxy S4 op 14 maart voor in New York. Onlangs gaf de Zuid-Koreaanse fabrikant al een teaser-video vrij, maar die gaf niks prijs over uiterlijk of details van het apparaat.