Het grootste continent op aarde is logischerwijs een pak kleiner op de kaart van het Wereld Economisch Forum. Alleen Nigeria en Egypte kunnen in Afrika bijblijven met een hoge internetpopulatie. In de EU groeien Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië dan weer enorm.

Wereld Economisch Forum
© Wereld Economisch Forum

Oxford University's Internet Institute maakte deze kaart op basis van data die ze van het Wereld Economisch Forum kregen in 2013, schrijft Business Insider. Azië heeft 1,24 miljard internetgebruikers, net minder dan de helft van de wereld.

China heeft de meeste internetgebruikers (600 miljoen), gevolgd door de VS (270 miljoen), India (190 miljoen) en Japan (110 miljoen). (WK)

Het grootste continent op aarde is logischerwijs een pak kleiner op de kaart van het Wereld Economisch Forum. Alleen Nigeria en Egypte kunnen in Afrika bijblijven met een hoge internetpopulatie. In de EU groeien Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië dan weer enorm.Oxford University's Internet Institute maakte deze kaart op basis van data die ze van het Wereld Economisch Forum kregen in 2013, schrijft Business Insider. Azië heeft 1,24 miljard internetgebruikers, net minder dan de helft van de wereld. China heeft de meeste internetgebruikers (600 miljoen), gevolgd door de VS (270 miljoen), India (190 miljoen) en Japan (110 miljoen). (WK)