De functie zou eind deze week worden uitgerold, volgens een blogpost van het bedrijf. Gebruikers kunnen dan met een opt-in kiezen door welke regio's hun (internationale) videogesprek wordt gestuurd. Bij de opties zitten Europa, Australië, Canada, China, India, Japan/Hong Kong, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.

De optie komt er nadat het bedrijf kritiek kreeg voor het mogelijk omleiden van gesprekken via Chinese servers. Dat zou het mogelijk maken om op de gesprekken te spioneren. Het kiezen van servers is er enkel voor betalende gebruikers.

De functie zou eind deze week worden uitgerold, volgens een blogpost van het bedrijf. Gebruikers kunnen dan met een opt-in kiezen door welke regio's hun (internationale) videogesprek wordt gestuurd. Bij de opties zitten Europa, Australië, Canada, China, India, Japan/Hong Kong, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.De optie komt er nadat het bedrijf kritiek kreeg voor het mogelijk omleiden van gesprekken via Chinese servers. Dat zou het mogelijk maken om op de gesprekken te spioneren. Het kiezen van servers is er enkel voor betalende gebruikers.