Je hebt waarschijnlijk al de videoboodschappen gezien waarin mensen in het water springen en anderen nomineren. Ook Mark Zuckerberg van Facebook en Microsoft's Satya Nadella doen mee met de hype.

In tegenstelling tot wat we bij ons zien gebeuren de video's in de VS met een emmer ijswater. Mark Zuckerberg werd genomineerd door New Jersey-gouverneur Chris Christie om de ALS Ice Bucket Challenge aan te gaan. Zoniet moet hij een donatie maken aan de ALS-stichting. De actie is dan ook een bewustmakingscampagne voor de spierziekte.

Zuckerberg ging in op de uitdaging en daagt op zijn beurt Bill Gates, Facebook-topvrouw Sheryl Sandberg en Reed Hastings van Netflix uit.

Ook Microsoft-ceo Satya Nadella doet mee met de hype, hij liet zich eveneens dopen met ijswater en speelt de bal door naar Jeff Bezos van Amazon en Larry Page van Google

Eerder deden ook Justin Timberlake en Jimmy Kimmel mee aan de uitdaging.

Je hebt waarschijnlijk al de videoboodschappen gezien waarin mensen in het water springen en anderen nomineren. Ook Mark Zuckerberg van Facebook en Microsoft's Satya Nadella doen mee met de hype. In tegenstelling tot wat we bij ons zien gebeuren de video's in de VS met een emmer ijswater. Mark Zuckerberg werd genomineerd door New Jersey-gouverneur Chris Christie om de ALS Ice Bucket Challenge aan te gaan. Zoniet moet hij een donatie maken aan de ALS-stichting. De actie is dan ook een bewustmakingscampagne voor de spierziekte. Zuckerberg ging in op de uitdaging en daagt op zijn beurt Bill Gates, Facebook-topvrouw Sheryl Sandberg en Reed Hastings van Netflix uit. Ook Microsoft-ceo Satya Nadella doet mee met de hype, hij liet zich eveneens dopen met ijswater en speelt de bal door naar Jeff Bezos van Amazon en Larry Page van Google Eerder deden ook Justin Timberlake en Jimmy Kimmel mee aan de uitdaging.