Enkele belangrijke Zuid-Koreaanse websites zijn gehackt, waaronder die van het presidentiële kabinet. Volgens de Zuid-Koreanen gaat het om een "enorme cyberaanval". Er verschenen allerlei boodschappen op de sites, die onmiddellijk offline gehaald werden voor onderhoud.

"Wij zijn Anonymous. Wij zijn ontelbaar. Wij vergeven niet. Wij vergeten niet. Verwacht ons", was de boodschap die te lezen stond op de websites. Eerder namen de hacktivisten van Anonymous ook al enkele Noord-Koreaanse websites onder vuur.

Zuid-Korea verdenkt niet Anonymous, wel Noord-Korea. Des te meer omdat het volgende week precies 63 jaar geleden is dat de Koreaanse Oorlog (1950-1953) van start ging.

Enkele belangrijke Zuid-Koreaanse websites zijn gehackt, waaronder die van het presidentiële kabinet. Volgens de Zuid-Koreanen gaat het om een "enorme cyberaanval". Er verschenen allerlei boodschappen op de sites, die onmiddellijk offline gehaald werden voor onderhoud. "Wij zijn Anonymous. Wij zijn ontelbaar. Wij vergeven niet. Wij vergeten niet. Verwacht ons", was de boodschap die te lezen stond op de websites. Eerder namen de hacktivisten van Anonymous ook al enkele Noord-Koreaanse websites onder vuur. Zuid-Korea verdenkt niet Anonymous, wel Noord-Korea. Des te meer omdat het volgende week precies 63 jaar geleden is dat de Koreaanse Oorlog (1950-1953) van start ging.